Om onnodige telefoons te vermijden lees eerst deze handleiding in verband met Covid testen. Wanneer moet je je laten testen?

Er zijn weer online afspraken mogelijk, maar enkel in de voormiddag en avond. De namiddag bewaren we voor infectieuze klachten en om mogelijke corona-gevallen te testen. 

U kunt een online afspraak maken als u GEEN infectieklachten hebt (koorts, hoofdpijn, keelpijn, hoesten, kortademigheid, neusloop, enzovoort). Indien u één of meerdere van deze klachten wel hebt, dan moet u nog steeds telefonisch een afspraak maken. Tel: 09/348.21.58 

Voor een online afspraak dient u eerst aan te melden en vervolgens deze dokterscode in te voeren: FUWyh (let op: de code is hoofdlettergevoelig) Kopieer de code, je hebt die straks nodig.

Wij kiezen bewust voor samenwerken. Om u een goede continuïteit van zorg te bieden is het hierom belangrijk dat elke arts uw dossier kent. Daarom kan u bij het maken van een afspraak niet afzonderlijk beslissen bij welke arts u een afspraak maakt. U kan uiteraard uw voorkeur aangeven, bijvoorbeeld als het gaat om een follow-up afspraak, dan proberen wij hier rekening mee te houden.

Nieuwe patiënten: gelieve geen eerste afspraak in te plannen online, maar ons telefonisch te contacteren tussen 8 en 12u 's morgens. 

Klik hier voor de online afspraak.